UYGULAMA MERKEZLERİMİZ »

SIDAS CUSTOM TABANLIKLARIN DİĞER ORTOPEDİK ÜRÜNLERDEN FARKI NEDİR?

SIDAS CUSTOM TABANLIKLARIN DİĞER ORTOPEDİK ÜRÜNLERDEN FARKI NEDİR?

Materyal Geliştirme

Sidas ve OPCT® ısıyla şekillendirilebilen kompozit anatomik tabanlıktır. Farklı özelliklere sahip malzemelerin kombinasyonundan oluşur.

1975'ten beri Fransa, Avrupa, Asya ve ABD'deki önde gelen tıp merkezleri, enstitüler ve profesyonel sporcularla işbirliği içinde teknoloji ve materyal gelişimi yürütülmektedir.

Alanında Uzman

Sidas, en iyi sporcularla yakın işbirliği içinde, spesifik bir sporda en iyi şekilde çalışan, bu sporda kullanılan özel ayakkabılara göre uyarlanmış, dağ, kayak, paten, bisiklete binme, koşu gibi spor dalları için hareketlerde meydana gelen yükleri telafi eden benzersiz çözümler bulur.

Biatlonda Martin Fourcade, Proteam Astana B bisiklet takımı, NHL yıldızları, ünlü koşucular, tüm kayak takımları ve dünyanın dört bir yanındaki diğer binlerce profesyonel sporcu, ayakkabılarının performansını artırmak için Sidas tabanlıklarını kullanıyor.

Üretim teknolojisi

Sidas'ın kurucusu Loic David tarafından tasarlanan patentli Custom teknolojisi ayağı istenilen pozisyonda sabitleme imkanı sunar.

Özel vakum pedleri üzerinde ayak izlerini ve ağırlığı kullanarak ayağın tüm kıvrımları ile uyumlu, vücut ağırlığının en uygun dağılımının sağlandığı kalıplama teknolojisi Sidas’ı diğer sistemlerden ayıran en önemli teknolojik üstünlüğüdür.

Patentli kalıplama sistemi ve özel silikon pedler, ayakları eksenler boyunca doğru bir şekilde hizalamaya, ayakları endikasyonlara göre pozisyonlamak için çeşitli teknikler kullanmaya izin verir.

Nötr, hiper / hipo pronasyona, valgus/varus pozisyonları için kalıplama işleminin hassas kontrolünü sağlar. Böylece her ayak ve her basış şekli için %100 kişiye özel tabanlık elde edilir.

İLGİLİ ÜRÜNLER

BAYİİ OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ! »

E-BÜLTEN


SOSYAL MEDYA