UYGULAMA MERKEZLERİMİZ »

AYAKLARDA SU TOPLAMASI NASIL ÖNLENİR?

AYAKLARDA SU TOPLAMASI NASIL ÖNLENİR?

İyi ayakkabılara ve uygun ekipmanlara sahip olmak önemlidir. Ayaklarınıza uyarlanmış konfor unsurlarının pozitif etkisi olacaktır.
- Ayağınızın boyutuna ve şekline (genişlik ve uzunluk gibi) uyarlanmış, iyi oturmuş ayakkabılar. Uzun ve yoğun spor seansları için, daha önce giymediğiniz yeni ayakkabılar giymekten kaçının.
- Ayaklarınızın türü ve uyguladığınız spor için uygun çoraplar. Spor yaparken, sürtünme ve kabarcıklardan kaçınmak için astarlı ve düz dikişli koruyucu çorapları tercih edin.
- Konfor, destek ve istikrar getirecek, ayağınıza özel tabanlık. Ayağınıza özel tabanlıklar stabilizatörler olarak hareket ederler ve ayakkabının içinde sabit kalmasını sağlarlar, aşırı destekleri dağıtırlar ve aşırı basıncı dağıtırlar, böylece ısı hissini ve dolayısıyla kabarcıkları azaltırlar. Konfor garantisi!
- Spor yapmadan önce su toplamasını önleyici kremler ve jeller ayaklarınızda kabarcık oluşumunu engelleyecektir.

Su toplaması nasıl tedavi edilir?
Bir kabarcık oluştuğunda, müdehale edilmemesi tavsiye edilir. Ancak, ağrılı ve kötü bir noktada ise, dezenfekte edilmiş bir iğne ile yavaşça deliniz. Antiseptik ve kurutucu bir ürün uygulamak da önemlidir. Son olarak, bu bölgeyi uygun bir pansuman ile koruyun.

Kabarcık oluşumu söz konusu olduğunda hepimizin cildi aynı derecede etkilenmez, bazı cilt tipleri sürtünmeye karşı diğerlerine göre çok daha hassastır. Spor yaparken her zamankinden fazla, doğru ekipman ve ürünler ile kabarcıklar için hazırlanın.

İLGİLİ ÜRÜNLER

BAYİİ OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ! »

E-BÜLTEN


SOSYAL MEDYA